Hem > Nyheter > Innehåll
DUCATI HYPERMOTARD SHOWCASED ON JIMMY KIMMEL LIVE FÖR ATT PROMOTA CHIPS FILM
Jan 19, 2017

Ducati Hypermotard på Jimmy Kimmel Live för att främja CHiPs.

Photo Courtesy of Ducati

Ducatis Hypermotard utställdes på Jimmy Kimmel Live för att marknadsföra de kommande filmfilen CHiPs.

Den 11 januari gjorde Ducatis Hypermotard- motorcykel ett utseende på Jimmy Kimmel Live, som en del av marknadsföringen för det italienska varumärkets deltagande i den kommande filmfilen CHiPs. I segmentet skedde aktörerna Dax Shepard och Michael Peña Ducatis till El Capitan Theatre på Hollywood Boulevard för att utföra en kort stunt som främjar den kommande filmen. De två Ducati Hypermotards använda var utrustade för att likna utseendet på California Highway Patrol motorcyklar för att Kimmel tapas.

Filmen, som släpptes för att släppas i USA och Kanada den 24 mars 2017 av Warner Bros. Pictures, fokuserar på två California Highway Patrol-poliser, och är ett återuppspelning av den populära TV-serien. Filmen skrevs och regisserades av Shepard, som också stjärnor tillsammans med Peña som tecken Jon Baker och Frank 'Ponch' Poncherello, respektive.

Ducati Hypermotard framträder i filmen som en kontrast till traditionella polis motorcyklar. Hypermotard-familjen är Ducatis tolkning av motorcykelens supermotardstil som används på alternerande typer av racerytor. Hypermotard har en hög, smal tailpiece och smala sidor, och har skapat en smutscykelinspirerad estetik och skapades för att vara mångsidig för stadspendling, weekendresa eller spårets spänning.

Ducati Hypermotard utställd på Jimmy Kimmel Live för CHiPs