Hem > Nyheter > Innehåll
Staden motorcykel däckslitage i vilken utsträckning behöver bytas
Sep 20, 2017

Staden motorcykel däckslitage i vilken utsträckning behöver bytas
Staden motorcykel däck på grund av lång tid i den mark operationen, så staden motorcykeldäck tillhör tillbehören i slitage av de största tillbehör, då slitaget i viss utsträckning, inte används. Naturligtvis, vi sa att graden av slitage inte är ruttna i slaggen kan ändras. Företaget påminner dig att när din stad motorcykeldäck visas följande fenomen måste bytas:
Oftast är normal användning av staden motorcykel däck livet 4,5 år. Eftersom däckmönstret av gummit kommer att bero på en lång tid och åldrande, efter 5 år även om är slitaget på slitbanan också mycket liten att ersätta bäst. Och många små sprickor är orsaken till punktering incitament. Eftersom staden motorcykeln däck gummi formel enligt olika bil miljön och drivande kommer att levnadsvanor olika urbana motorcykel däck vara annorlunda. Så detta kräver att föraren i vanliga bilen håller vissa hjärtat, urbana motorcykel däck åldrande är också ett tecken på slitbanan ytan av delar är mestadels från näbben eller axel och andra kanten som delar av tillfälliga sol och regn kommer låta gummit ytan verkar liten cirkel av sprickor, dessa sprickor märkt vid denna tid staden motorcykel däcket med kapacitet och kvalitet har börjat släppa för att minska risken för punktering bäst tidigt byte.
Utöver åldrande. Att ange realtid slitage av stadens motorcykeldäck. Och avsaknad av slitage tecken på staden motorcykel däck kan också använda bromsok (eller speciella staden motorcykel däck mönsterdjup linjal) för mätning, urban motorcykeldäck är också ett naturligt slitage, så företagets staden motorcykel däck i fabriken kommer att vara i den däck sida markerade gränsen slitage. General dike djup mindre än 1,6 mm av urbana motorcykeldäck kan inte längre fortsätta att använda eftersom vid denna tid staden motorcykel däck dränering prestanda och motstånd till motstånd kommer att minska avsevärt. Dessutom om staden motorcykel däck har reparerats tre eller fyra gånger, sedan företaget föreslog att du bättre denna staden motorcykel däck till icke-drivhjulen eller bakhjulen att minska risken för punktering.
Staden motorcykel däck är generellt fast staden motorcykeldäck, eftersom de massiva staden motorcykel däck inte kommer att risken för produkten punktering, och lasten är också stor, för att låta alla på staden motorcykel däck har mer förståelse, sedan ner till berätta om staden motorcykel däck förvaring Obs:
1, urbana motorcykeldäck ska förvaras i distributionslagret, biblioteket att hålla torr, ventilerad, för att undvika exponering.
2, innerslang för separat lagring, bör fyllas med rätt mängd luft. När hängande på en halvcirkelformad träram, slå stödpunkten på regelbunden basis och vik det platt eller inte stack den.
3, däck eller kompletta uppsättningar av urbana motorcykel däck ska placeras, är strängt förbjuden platta och staplade genom hjärta hängande. Stora staden motorcykeldäck får bara stå på ett enda golv, medelstora och små staden motorcyklar däck tillåts stå på båda sidor. Vända varannan månad.
4, urban motorcykeldäck bör vara borta från värme, power generation utrustning och produktion av ozon platser. Blanda inte med olja, lätt föremål och kemisk korrosion.
5, sändning av urbana motorcykeldäck, inte med olja, brandfarligt material, kemisk korrosion och andra blandade och täckt med presenningar, att undvika solexponering eller regn. Långväga transport måste ställas in.
6, City motorcykel däck ska förvaras i lager kort, records urbana motorcykel däck typ, specifikationer, nivå, etikett, produktion och lagring tid, enligt produktion och lagring i omgångar, först in först ut, ordningen de används.
Om staden motorcykel däck behöver lagras separat, att fylla rätt mängd luft. När hängande på en halvcirkelformad träram, inte vik platt eller stack, men också rullande stödpunkten på schemat. Och det inre röret samma lagring, däck eller kompletta uppsättningar av urbana motorcykeldäck kan inte platta, inte stapla hjärta hängande, stå; och för stora staden motorcykel däck, den enda kvasi singeln, liten stad motorcykeldäck att dubbla golvet, varannan månad för att rulla en gång.
I drift, staden motorcykel däck är de mest utsatta för slitage och förlust, även om de flesta av förluster är normalt slitage, men ibland också behöver uppmärksamma, i vanligt drivande processen, om körförmåga inte är säker , Eller processen att påverkas av omvärlden, sedan denna tid, några onödiga stimulering av skadan kommer alltid att vara mycket lätt att förvärra det urbana motorcykel däckslitaget, ta med några andra effekter.